Böcker

Signerad bok + läckert bokmärke: 185 kr (frakt tillkommer).
Bokillustratör: Evelina Lindqvist

Inga rökta abborrar

I sommaridyllen Lillarmsjö händer de mest gruvliga saker, vilket man inte kan tro.  Boken Inga rökta abborrar är en mysdeckare och eftersom det är en deckare så finns det naturligtvis ett mord med. Annars skulle det inte vara en deckare. Men … det är skillnad på deckare och deckare. Här är intrigen mer generell och privat än kriminell; här finns varken våldsromantik eller sadistiska inslag. Här finns den lilla ortens skvaller och sammanhållning … när det krisar, här finns enkla och vanliga människor med hopp och drömmar om kärlek. Och för att lösa mordet, använder sig polisinspektören Carolin Savva och hennes medhjälpare doktor Jim Fjellner sig av tanke och intellekt, som i en äkta pusseldeckare.

Berättelsen är delvis verklighetsbaserad och handlingen är placerad i Lillarmsjö för att marknadsföra orten. Som läsare ska man dels känna igen platsen, dels bli berörd och känna trivseln och värmen. Personerna är fiktiva, men platsen finns. Berättelsen vill också visa på en spännande relationsproblematik, visa vad karaktärerna har med sig i sina ryggsäckar, vad de går och drar på, om något gått i arv, pinsamheter, orättvisor, hur folks respektive bakgrundshistorier flätas ihop.

Boken släpps den 20 juni 2019 och den är den första i en serie om tre … kanske fler.

Provläs ett utdrag ur boken här »

Beställning

Antal böcker:


 

veronicas-catering

Veronicas Catering

Så här tycker läsarna:
"Välskriven pusseldeckare med en komisk o lättsam ton. Underhållande !"

"Har läst ut den och ser fram emot en fortsättning!"

"Rolig pusseldeckare! Man fnissar sig igenom boken, som samtidigt är svår att lägga ifrån sig då den är så spännande! Rekommenderas till alla som vill ha en rolig stund i soffhörnet. Jag ser fram emot fler böcker av dessa roliga författare! Betyg 5 stjärnor."

Kommentarer inaktiverade.