Förlagsverksamhet

Förlagsverksamhet

FÖRLAGET

1995 startade jag firman Kommunikationsnyckeln, blev konsult och lärare, skrev och föreläste om den viktiga kommunikationen – grunden till hur vi delar och förmedlar våra tankar och behov, i berättelser och presentationer, i skrift och tal. Jag är diplomerad lektör, hjälper författare och blivande författare att utveckla deras manus. Jag skriver själv böcker och vet hur svårt det är att få sin bok utgiven, så det var alltså inte svårt att ta steget att registrera min firma som ett förlag.

Det finns många som gärna vill skriva och berätta vad de varit med om, vad de funderat på i livet, delge andra sina erfarenheter. Det finns andra som vill skapa, skriva noveller, romaner. Vad vore väl bättre än att kunna hjälpa till att publicera dem? Jag vill, tillsammans med författaren, hitta kreativa lösningar, både då det gäller avtal och marknadsföring, för att hon/han ska kunna få sin bok ut på marknaden.

Ambitionen och visionen med mitt förlag Kommunikationsnyckeln är att ge ut skönlitteratur, fackböcker, berättelser och noveller som inbundna böcker och/eller pocket och främst fokusera på författare från Västerbotten och därigenom bidra till att stärka berättandet i länet.

Än så länge står jag som förläggare och ensam redaktör men tar hjälp av lokala förmågor.

Vill du ha hjälp med att ge ut din bok hjälper jag dig med:

  • Formgivning och layout av inlaga och omslag
  • Redigering och korrekturläsning om du inte redan har ett tryckfärdigt manus
  • Tryck och leverans av din bok
  • ISBN och registrering hos Bokinfo (bokbranschens databas) så att din bok blir tillgänglig hos alla bibliotek, bokhandlare och nätbokhandlare
  • Plikt- och recensionsexemplar (Kungliga biblioteket och universitetsbiblioteken, Bibliotekstjänst)
  • Marknadsföring

Du är med och bidrar till kostnaderna beroende på vad du vill ha hjälp med.

Vi skriver ett avtal gällande kostnad, rättigheter, ersättning etc.

Varmt välkommen att kontakta mig så kan vi diskutera vidare. Skicka ett mejl bontalouise@gmail.com, info@kommunikationsnyckeln.se eller ring +46 70 221 07 30.

 

 

 

 

 

 

 

Kommentarer inaktiverade.