Aktuellt

Är DU intresserad av att medverka I SKRIVLYANS BJURHOLMSANTOLOGI?

Skrivlyan i Bjurholm inbjuder dig att medverka i en antologi med noveller eller berättelser med koppling till Bjurholm eller att du själv har anknytning till Bjurholm. Antologin kommer att ges ut via det lokala förlaget KommunikationsNyckeln, Louise Bonta.

Temat är DRÖMMAR

Gör så här:
Skriv en novell eller berättelse på max 20 000 tecken inklusive blanksteg (max 4 000 ord) på temat Drömmar. Alla bidrag är välkomna så länge novellen/berättelsen eller författaren har anknytning till Bjurholm. Skriv i Word, 12 pkt och med 1,5 radavstånd. Det finns ingen gräns för hur många författare som vill delta.

Skicka novellen/berättelsen med titeln som ett dokument till bontalouise@gmail.com senast den 30 november 2020.

OBS! Inget namn i själva novellen, endast titeln. Författarens namn framgår av e-postadressen och följebrevet.

Du kan också skicka ditt bidrag i pappersformat till:
Louise Bonta
Lillarmsjö 94
916 93 Bjurholm

Insända bidrag kommer att bedömas och väljas ut av en tre personer stark jury. Minst femton noveller/berättelser kommer att väljas ut. När juryn gjort sina val kommer utsedda författare att bli kontaktade och få mer information. Kom ihåg att ange telefonnummer, adress och eventuell e-postadress.

Sjuttiofem böcker kommer att ges ut i en första unik numrerad utgåva i hårdband. Syftet är att försäkra att författaren får sin bok/sina böcker. Varje författare åtar sig att köpa max fem böcker. Ny upplaga, onumrerad i mjukband kommer därefter att tryckas upp och kommer att kunna köpas på Adlibris och Bokus, bokhandlarna och naturligtvis hos förlaget KommunikationsNyckeln och WordCraft Swedens kontor i Bjurholm.

En releasefest kommer att arrangeras där författarna kan presentera sig, sina noveller och sitt skrivande.

Vässa nu pennan, skriv och skicka in din novell eller berättelse! Vi ser verkligen fram emot att få läsa vad du skrivit.

Kontakta oss gärna om du vill veta mer om projektet.

Bästa skrivhälsningar
Eva Malone (eva@wordcraft.nu) och Louise Bonta (bontalouise@gmail.com)

Kommentarer inaktiverade.