En tegelväggs uppgift

Jag sitter och filar på en föreläsning om att skriva sagor och berättelser, en inspirerande föreläsning har man bett om som ska syfta till att lyssnarna ska förstå vilken betydelse sagor och berättelser har och sedan rusa hem och sätta sig och skriva. Jag har tre veckor på mig.

Det står still just nu så jag tar en paus i skogen med mina hundar. Förhoppningsvis klarnar det när jag får andas och röra på mig, det brukar det göra.

Titta på bilden med tegelväggen. Professor Randy Pausch, som dog 2008 endast 47 år gammal, sa så här om tegelväggars uppgift.

”The brick walls are there for a reason. The brick walls are not there to keep us out. They are there to give us a chance to show  how badly we want something. Because the brick walls are there to stop the people who don’t want it badly enough. They are there to stop the other people.”

Kommentera