Nu kommer 2020

Vad jag har lärt mig mycket under 2019! Roligare jobb än att vara lektör och språkgranskare kan man inte få.
Att få ta del av biografier, spänningsromaner, noveller och spionthriller, inte att förglömma alla studenter vars projekt jag språkgranskat, är en gåva som jag är glad och tacksam för. Det ser jag fram emot att få fortsätta med under 2020 också så klart.
Under 2020 kommer jag att fortsätta med Skrivlyan tillsammans med min kollega Eva Karlsson och hjälpa de sex deltagarna att komma vidare med sitt skrivande. Jag hoppas att få möta nyfikna och skrivande människor i min monter på Litteraturfestivalen i Umeå i mars och även på bokmässan i Göteborg i september där jag finns i egenutgivarmontern tillsammans med andra egenutgivare.
Dessutom fortsätter jag med mitt eget skrivande. Ett nytt intresse är att skriva noveller. Inte så lätt som man kanske tror, men det är en rolig utmaning. Bok nummer två i min pusseldeckarserie om Lillarmsjö kommer ut 2020. Hur kul är inte det, nästan lika kul som att någon av ”mina författare” ger ut sina böcker. Jag har räknat ut att sex författare som jag lektörsläst, redigerat och/eller språkgranskat har givit ut sina böcker under 2019. Underbart! Jag hoppas att det blir fler nästa år. Dessutom kommer min första Lillarmsjödeckare ut som ljudbok i mars.
Min magkänsla säger mig att 2020 kommer att bli ett roligt och spännande skrivarår.

Kommentera