Det viktiga berättandet

Berättande

2 Kommentarer

 1. Patricia Norrman

  Jag skulle vilja lära mig att skriva en bok. Har du någon kurs?
  Hälsningar
  Patricia i Umeå

  • Hej Patricia!
   Roligt att du vill skriva en bok. Vad är det för sorts bok du vill skriva? Barnböcker, historiska böcker, kärleksromaner, deckare – det finns så många olika genrer. Egentligen spelar det ingen roll – grunden är densamma. Jag har en distanskurs som du kan köpa om du vill skriva en saga.De enda kurser jag kommer att ha, två stycken i sommar, är hur man skriver sina memoarer.
   Om du berättar hur du tänker med ditt skrivande, kan jag nog hjälpa dig med de olika delarna, hur du ska börja och vad du ska tänka på. Jag har själv för många år sedan gått en distanskurs så jag har mycket material.
   Hör av dig.
   Hälsningar
   Louise

Kommentera